Elektromos roller blog, Xiaomi roller teszt

Xiaomi roller bluetooth csatlakozás-párosítás hiba

Xiaomi roller bluetooth csatlakozás-párosítás hiba megoldása Xiaomi electric scooter Essential, 1S, Pro2 elektromos rollerek esetében. Válassz a két tipp közül! Valószínűleg a második fog működni.

Ha a problémával kapcsolatban kiegészítő információval tudsz szolgálni a rolleres olvasóknak, kérlek, írd meg alul kommentben.

Xiaomi roller bluetooth csatlakozás-párosítás hiba

Xiaomi roller bluetooth csatlakozás-párosítás hiba lényege

A Xiaomi MiHome applikáció viszonylag gyakran kiírja, hogy a roller másik telefonhoz van párosítva. Ezért nem tudod elvégezni az üzembe helyezési folyamatot. Ha ezeket a lépéseket kihagyod, a roller folyton csipogni fog, és 5 km/h sebességnél nem fog gyorsabban menni.

Mivel a párosítási hiba teljesen új rollereknél is előfordul, nem biztos, hogy a hibajelentés teljesen fedi a valóságot..

Az alábbi megoldásokat tudod kipróbálni.

1 – a roller újraindítása (hard reset)

Kikapcsolt állapotban egyszerre kell behúzni a féket+gázt+pár másodpercig nyomni a bekapcsoló gombot. Ha jól csinálod, csipogást fogsz hallani.

Ez újraindítja a rollert. Utána újra próbálhatod párosítani.

2 – a Mi Home app régióváltása

Állítsd át az applikáció régióját oroszra vagy kínaira vagy tajvanira.

Utána próbáld újra párosítani a rollert a telefonoddal. Ez a megaoldás az esetek nagy részében működik.

Ha egyáltalán nem csatlakozik a rollerhez a telefon…

Ha már mindent kipróbáltál, és a telefon egyáltalán nem érzékeli a rolleredet, akkor előfordulhat, hogy olyan Xiaomi klón rollert vásároltál, aminek nincs bluetooth csatlakozása.

Írd meg kommentben!

Írd meg a cikk alatti kommentben, neked melyik változat működött! Sokat tudsz segíteni a hasonló problémával küszködő rolleres kollégáidnak.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük