Elektromos roller márkák

Elektromos roller márkák a legfontosabb gyártók felsorolásával – elektromos roller vásárlásán gondolkodsz. Ezeket a márkákat biztosan érdemes mérlegelni, mert már mindegyikük letett valamit az asztalra.

Elektromos roller márkák

Elektromos roller márkák

Az alább felsorolt lista messze nem az összes piacon kapható márkát fedi le. Azért sem sorolom fel az összeset, mert ahogyan terjednek az elektromos rollerek, úgy egyre több gyártó szeretné meglovagolni ezt a piacot.

Átverős elektromos roller márkák

Ennek a vásárlók nem mindig örülnek. Sok márka ugyanis csak el akarja adni a rollert, és annyi. Könnyen belefuthatsz olyan típusokba, amelyeknek az alkatrész utánpótlása, és a szervizelése sem túlzottan megoldott. Márpedig pótalkatrészre minden márka esetén szükséged lesz.

Elektromos roller márkák listája

Az ismertebb, megbízhatóbb márkákat sorolom fel.

A lista sorrendje nem tükröz minőségi rangsort.

 • Xiaomi – talán a legelső gyártó, aki időben ráfeküdt az elektromos rollerek elterjedésének hullámára. Kis kategóriás, munkába járós rollereket gyártanak. Talán ez a márka olyan az elektromos rollerek között, mint anno a T-modell volt az autók elterjedése idején.
  A Xiaomihoz nagyon könnyű alkatrészt szerezni, és sok szervizes ért a javításukhoz.
  Eladó Xiaomik-ért kattints ide.
 • Kaabo – itt kezdődik a lengéscsillapított izomrollerek kategóriája. Legnépszerűbb modelljük a Mantis, amiből létezik 8 és 10 colos kerekű, valamint hátsó- és összkerék-hajtású. Én egy dulpamotoros Mantis 8-at használok, de a fórumokon talált visszajelzések alapján a 10-es változat az igazán kényelmes választás.
 • Kugoo – Gyakorlatilag a Kaabo alternatívája. Hasonló erejű és hatótávú rollereket gyárt, mint akár a Kaabo, csak olcsóbban.
 • Inokim – Izraeli e-roller gyártó, ezért a márka kiejtése nem „Ájnokim”, ahogy angolul mondanánk, hanem egyszerűen, fonetikusan, magyar kiejtéssel: „Inokim”.
  Már-már kultmárkának pozicionáljá magukat az egyedi dizájnal, minőséggel. Akinek Inokimje van, az olyan, mintha autóban Audid, Mercedeszed vagy BMW-d lenne. Mélyebben kell érte a zsebbe nyúlni.
 • Ninebot – A Xiaomi konkurenciájának, vagy inkább alternatívájának mondható. Jó minőségű, hasonló, vagy jobb paraméterekkel rendelkező rollereket gyárt, mint a Xiaomi. A Ninebot a cikk írásának időszakában meglépte azt, amit a Xiaomi elbaltázott.
  Ugyanis a Xiaomi jelenleg legújabb Mi Scooter 3-as modellje is csak 8,5 colos kerekekkel szerelt, cserébe viszont elég drága. A Ninebot szinte mindegyik valamit érő modelljének 10 colos kereke van, ami hatalmas plusz a menetkomfort terén.
  Nagyjából úgy is mondhatjuk, hogy ami a Xiaomi rollerekből hiányzik, azt a Ninebot ugyanolyan minőség mellett beletette a saját rollereibe.
 • Dualtron – jó minőségű rollerek hírében járnak. Főleg a magasabb kategóriában. Számomra a márka legkülönlegesebb darabja a Dualtron Mini. Ezt éppen azoknak találtak ki, akik már nem gyenge rollerrel szeretnének közlekedni, de nem akarnak dög nehéz, és hatalmas rollereket pakolgatni nap, mint nap.
  A Mini erős, 20 kg körüli súlyú, lengéscsillapítós, gyors, nagy a hatótávja, van minőségi LG cellás változatban is (a cikk írásának idején biztosan).
 • Nami – Az elektromos rollerek Ferrarija. Teljesítmény, kényelem és hatótáv szempontjából kiemelkedő darab. Nem kimondottan az a mindennapi, munkába járós típus.

3 hozzászólás “Elektromos roller márkák”

Hozzászólások lezárva