Szentendre-Budakalász-Békásmegyer elektromos roller túra – Magyarország

Szentendre-Budakalász-Békásmegyer elektromos roller túra: Xiomi rollerrel, lengéscsillapító nélkül járható út. Nagyrészt jó minőségű bicikliút.

Bernadett Ágnes FB felhasználó bejegyzése (Xiaomi M365, M365 Pro, Light, 1S, Pro 2, Ninebot G30 Max Elektromos roller Facebook csoport. Linket itt találsz a csoportra: Xiaomi elektromos roller közösségek online)

3 hete van meg a kis rollerem, ma voltam vele először, úgymond, kirándulni.

Szentendre-Budakalász-Békásmegyer elektromos roller túra térkép

Szentendre-Budakalász-Békásmegyer és vissza. 23km

Lupa tó elektromos roller

Le a kalappal, Szentendrétől Békásig a bicikliút kifogástalan (a városi járdák és szentendrei macskakövek után kész felüdülés. Mint kés a vajban…

Teljesen feltöltött rollerrel indultam neki (mi3as, 30 km hatótávval)

26.8km után az akksi 42%on volt, és megelőlegezett nekem még 12.6km-t. (szerk. megj.: Annyit már valószínűleg nem bírt volna ki. Egy hasonló teljesítményű Xiaomi M365 rollerrel max 36 km-t sikerült megtenni. A cikket erről itt találod: Elektromos roller akkumulátor élettartam )

Nem mondom azért az egyik megszokott emelkedőn a vége fele éreztem, hogy nem annyi benne a szufla, mint frissen feltöltött akksival. De úgy latom, a 30km bőven benne van sík úton, szélcsendben, sok tempomatos szakasszal.

Sport módban, az én 58 kilómmal, tán még több is. (Xiaomi roller hatótáv és akku élettartam tesztet itt olvashatsz🙂

Így a mai egyenlegem 30.9km, es mar van Scoobyban össz 134 km.

Nagyon élveztem.

Bárcsak ilyen szuper minőségű utak lennének mindenütt…

Rolleres appok e-rolleres kirándulásokhoz

Ja, es ez a 365 dashboard app rohadtul jo. (Elektromos roller applikáció tippeket itt olvashatsz: Xiaomi elektromos roller applikáció)

Köszönöm mindenkinek, aki ajánlotta.

Szerző: Bernadett Ágnes